120 de jandarmi suceveni au asigurat ordinea in cadrul manifestarilor religioase de sambata si duminica din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 12.000 de persoane, venite din toată ţara, au ţinut să fie prezente anul acesta la sărbătorile religioase organizate de Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava cu ocazia „Sânzienelor”.

Pentru buna derulare a acestora şi evitarea unor incidente nedorite atât activităţile derulate în curtea lăcaşului de cult cât şi cele din timpul procesiunii de pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ au fost supravegheate de nu mai puţin de 120 de angajaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, mr. Bogdan Cornaci, în ajutorul jandarmilor suceveni au fost chemaţi şi colegi din Rădăuţi şi Gura Humorului iar un detaşament de intervenţie rapidă a fost menţinut permanent în alertă.

Pe lângă jandarmii prezenţi, acţiunile au fost supravegheate şi de echipaje de poliţie, poliţie rutieră şi angajaţi ai Poliţiei Locale Suceava.


Intră acum și în grupul de