Sucevenii s-au delectat cu bucate alese si distractie pe masura, de “Zilele Sucevei”


Intră acum și în grupul de

Nici în acest an sucevenii nu s-au dat în lături de la a petrece cu fast “Zilele Sucevei”, aceştia adunându-se în număr mare în parcarea Iulius Mall Suceava, acolo unde au avut parte de mâncăruri alese şi multă voie bună.

Într-o atmosferă relaxantă de week-end, locuitorii judeţului au venit fie însoţiţi de familie, fie de prieteni, pentru a gusta pe săturate din preparatele de pui, porc şi vită care sfârâiau apetisant pe grătarul încins. Fie că au ales să guste din proţapul pregătit special pentru ei, fie că au băut o bere, sau că s-au delectat cu dulciuri deosebite, sau porumb fiert, sucevenii au profitat din plin de belşugul oferit în cadrul “Zilelor Sucevei”. “Am venit aici cu familia şi cu prietenii mei, să bem o bere, să mâncăm un mic cu muştar şi să ne simţim bine”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Răzvan T.

Cei mai curajoşi au avut posibilitatea de a testa parcul de distracţie, dotat cu cele mai trăsnite utilaje menite să crească adrenalina. Dacă “ciocanele” au reprezentat punctul maxim al distracţiei, “ciupercuţele” au fost preferatele copiilor. Aceştia din urmă s-au bucurat de şedinţele de facepainting, de vata pe băţ colorată, de pozele la minut, dar şi de bileţelele cu surprize extrase, bineînţeles contracost, de papagalii special dresaţi.

În aceeaşi parcare, într-un spaţiu delimitat, contra sumei simbolice de 1 leu, tinerii îndeosebi au putut urmări concerte sută la sută live, oferite de artişti consacraţi pe plan muzical precum – Andreea Bălan şi Petrişor, Alexandra Ungureanu, Keo, Skizzo Skillz, DJ Jungle şi nu în ultimul rând de trupa Proconsul.

„Zilele Sucevei” se încheie duminică noapte, la ora 23.00, cu un spectaculos foc de artificii.

Întreaga manifestare a avut loc cu sprijinul Primăriei Suceava, Complexului Comercial Iulius Mall Suceava şi a Supermarketului LIDL.


Intră acum și în grupul de