Elev de 19 ani, injunghiat in piept de un coleg de liceu, in orasul Solca, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din localitatea Solca, judeţul Suceava, elev la un Grup Şcolar din oraş a fost înjunghiat de un coleg în plină stradă chiar în faţa unităţii de învăţământ.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, incidentul a avut loc marţi, în jurul orelor 11:00, pe când victima se afla pe trotuarul din faţa şcolii, iar pe fondul unui conflict spontan avut cu un alt elev al aceleaşi unităţi educaţionale, de 17 ani, din comuna Poieni Solca, a fost înjunghiat cu un cuţit în zona pieptului.

Tânărul s-a prăbuşit într-o baltă de sânge, iar autorul faptei a fugit imediat de la faţa locului.

Ajunsă în stare gravă la spital, victima a fost introdusă imediat în sala de operaţii deoarece viaţa i-a fost pusă în pericol, lovitura primită fiind în dreptul inimii.

Cercetările au fost preluate de către procurori, poliţiştii reuşind ulterior să-l identifice pe autor şi să-l reţină, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Pe parcursul zilei de miercuri procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat, instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat iar Tribunalul Suceava, a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 19 de zile.


Intră acum și în grupul de