Sucevenii sunt asteptati la Targul „Expo Jobs Bucovina”, gazduit de Camera de Comert si Industrie


Intră acum și în grupul de

Cel mai mare targ de locuri de munca din Bucovina, “Expo Jobs Bucovina”, s-a deschis miercuri dimineaţă, la sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava.

La eveniment participă 25 din cele mai importante companii din Bucovina, atât din ţară, cât şi din străinătate, care au venit cu o ofertă de peste 90 de locuri de muncă. Printre acestea se numără: Egger Romania, Groupama, Loial Impex, Generali Asigurari, Continental Hotels, Centrul de Cariera Krevin, Best Western Bucovina – Club de Munte, Auto Schunn, Carrefour, Easy Call, Allianz Tiriac, Revine Impex, Taco Loco, Modin, Fontur, Nereida, Nord Scala ş.a.

„Aflat la cea de-a II-a ediţie, evenimentul este organizat cu scopul de a pune la dispoziţia participanţilor, personal având calificare conform cerinţelor, iar potenţialilor angajaţi locuri de muncă potrivite cu pregătirea lor profesională. Acest târg destinat găsirii unui loc de muncă se doreşte a fi o acţiune de rezultat, ce urmăreşte permanentizarea şi promovarea portalului de locuri de muncă ce se regăseşte pe site-ul CCISV (www.ccisv.ro). Camera de Comerţ şi Industrie Suceava este în acest moment principalul furnizor de formare profesională din judeţ având prin intermediul proiectelor derulate cele mai multe cursuri organizate şi un număr semnificativ de cursanţi absolvenţi, respectiv peste 754 de persoane.

Acţiunile desfăşurate au scopul de a veni în sprijinul membrilor instituţiei noastre care beneficiază de servicii gratuite de formare profesională a angajaţilor, cât şi de a aduce aportul pentru identificarea resurselor umane necesare desfăşurării activităţii”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Lucian Gheorghiu.

Reamintim că organizarea acestui eveniment s-a făcut cu sprijinul Shopping City Suceava, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, Inspectoratului Teritorial de Muncă şi Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

“Expo Jobs Bucovina” este deschis la Suceava, în perioada 27–28 iunie 2012, şi va putea fi vizitat zilnic între orele 09:00–18:00.


Intră acum și în grupul de