Un adolescent din Buzau a furat 40 de milioane de lei vechi chiar de la cel care l-a acceptat ca ajutor pe langa stana pe care o detine


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 17 ani din comuna Balta Albă, judeţul Buzău, certat cu munca, a ales să dea o spargere chiar la casa baciului care l-a acceptat ca ajutor pe lângă stâna pe care o deţine.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, spargerea a fost descoperită de victima, joi, în jurul prânzului, din locuinţă fiind sustrasă suma de aproximativ 40 de milioane de lei vechi.

Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că după ce a aflat de existenţa banilor, adolescentul a plecat miercuri de la stână, nu înainte de a sustrage cheia de acces în casă, a mers în satul Păraie, unde a dormit în şura locuinţei ce aparţine baciului, iar a doua zi a intrat în casa victimei folosind cheia, de unde a sustras banii aflaţi într-o cutie de carton ascunsă sub un pat.

Hoţul a fost identificat de poliţişti pe parcursul aceleaşi zile pe raza municipiului Fălticeni, iar asupra lui a fost găsită suma de 3.900 lei şi o cartelă telefonică în valoare de 5 euro, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.


Intră acum și în grupul de