Circulatia rutiera pe principala artera din municipiu va fi inchisa sambata si duminica in zona sensului giratoriu din centrul orasului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Circulaţia autovehiculelor pe principala arteră rutieră ce traversează municipiul reşedinţă de judeţ va avea mult de suferit pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică în zona sesului giratoriu din centrul oraşului.

Potrivit declaraţiilor făcute de edilul şef al Sucevei, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, traficul rutier va fi interzis în zona sensului giratoriu situat la intersecţia dintre străzile Ana Ipătescu şi Nicolae Bălcescu, din cauza lucrărilor de reabilitare a infrastructurii din zonă.

Conform conducerii municipalităţii, interzicerea traficului rutier se va face într-o primă fază, sâmbătă începând cu orele 06:00 şi până la orele 16:00 pe sensul de urcare al maşinilor dinspre Burdujeni.

Accesul acestora în centrul oraşului va fi deviat pe strada Petru Rareş ce duce către Piaţa Mare a municipiului reşedinţă de judeţ.

În ce priveşte ziua de duminică, circulaţia rutieră va fi interzisă pe sensul de coborâre către fosta zonă industrială sperându-se ca până la ora 17:00 lucrările să fie finalizate în totalitate, iar traficul rutier să reintre în normalitate.

“În acea zonă sunt necesare lucrări mai ample cu o complexitate ridicată ce nu pot permite derularea fără a se devia traficul rutier din zonă şi nu ne putem permite să executăm lucrări de proastă calitate. Este un disconfort major, dar sperăm ca locuitorii municipiului să ne înţeleagă mai ales că încercăm ca cel târziu duminică după-amiază acestea să fie finalizate”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de