Scandal inceput intr-un parc din municipiul Suceava si terminat cu o bataie in toata regula pe drumul catre casa


Intră acum și în grupul de

Un scandal început marţi noapte între mai mulţi tineri, într-un parc de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, s-a terminat cu o bătaie în toată regula pe când unul dintre participanţi se deplasa către domiciliu.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, este vorba despre parcul situat pe strada Măgurei, unde mai mulţi prieteni s-au întâlnit pe răcoare. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au început şi neînţelegerile între ei.

Pentru că nu dorea escaladarea conflictului, unul dintre participanţi, în vârstă de 25 de ani a preferat să plece către casă. Pe drum însă a fost ajuns din urmă pe când se deplasa pe strada Bistriţei, de unul dintre tinerii cu care avusese un schimb de replici şi alte două persoane necunoscute.

Unul dintre însoţitorii tânărului de 24 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, cu care se certase, s-a apropiat de victimă şi a prins-o de mâini imobilizând-o, iar scandalagiul, ajutat de cealaltă persoană, care s-a dovedit a fi un cumnat de-al său, au început să-l lovească cu pumnii şi cu genunchii în zona capului şi al toracelui.

Conform surselor citate, într-un târziu victima a reuşit să scape de sub ploaia de lovituri, iar după ce a fugit câţiva metri, a constatat că din buzunar îi lipseşte un MP4 player.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „loviri sau alte violenţe” şi „ameninţare”.


Intră acum și în grupul de