Prefectul Sucevei a primit torta maratonului international „World Harmony Run”


Intră acum și în grupul de

Membrii ştafetei de alergători „World Harmony Run” au fost primiţi miercuri dimineaţă la sediul Prefecturii Suceava de către prefectul judeţului Florin Sinescu şi de către subprefectul Constantin Harasim.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, reprezentanţii “World Harmony Run” au prezentat în câteva cuvinte activitatea lor şi i-au înmânat torţa prefectului judeţului, asigurându-se că la următoarea acţiune acesta va alerga câteva minute cu alături de ei.

„Vă urăm bun venit şi vă felicităm pentru mesajul pe care îl promovaţi. Suntem tineri şi sprijinim mişcarea, iar acţiunea dumneavoastră este încă o dovadă că sportul este cel mai bun ambasador şi de asemenea un instrument puternic de promovare a armoniei globale. Instituţia Prefectului sprijină manifestările cu caracter sportiv şi poate fi un liant în organizarea de parteneriate public-privat pentru organizarea acţiunilor de acest gen”, le-a spus reprezentantul Guvernului în teritoriu maratoniştilor.

Florin Sinescu i-a asigurat pe alergători de o colaborare viitoare în organizarea unei ştafete la care să participe copiii de la şcolile din judeţul Suceava.

Un grup de maratonişti, reprezentanţi ai “World Harmony Run”, au ajuns la începutul acestei săptămâni în judeţul Suceava, unde au parcurs un traseu de 100 de kilometri, de la Iacobeni la Suceava, cu făclii aprinse în mâini.

„World Harmony Run” este un eveniment internaţional ce constă în organizarea unui alergări sub formă de ştafetă cu torţe în stil olimpic.

La ediţia din acest an, în România au fost angrenaţi în cursă 24 de sportivi români şi invitaţi din Europa.

Maratonul internaţional cu făclii a avut ca punct de pornire New York şi se va încheia pe data de 8 octombrie 2012 la Viena.


Intră acum și în grupul de