Opt operatori economici sunt interesati de modernizarea retelelor de apa potabila si canalizare din municipiul Faticeni


Intră acum și în grupul de

La sediul Agenţiei Judeţene SC ACET SA a avut loc marţi şedinţa de deschidere a ofertelor depuse în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică a lucrărilor pentru proiectul ce vizează „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Municipiul Fălticeni. Valoarea estimată a proiectului este 39,5 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat remis de Primăria Fălticeni, din comisia de evaluare a ofertelor fac parte reprezentanţi ai SC ACET Suceava, ai Consiliullui Judeţean Suceava şi ai Primăriei municipiului Fălticeni. Administraţia fălticeneană este reprezentată în comisia de evaluare a ofertelor de viceprimarul Gheorghe Aldea.

Au fost depuse oferte din partea a opt operatori economici din România şi din străinătate, desemnarea firmei câştigătoare urmând a se face în termenul legal de 90 de zile.

În comunicatul Primăriei Fălticeni se mai arată că pe partea de reţele de alimentare cu apă, contractul include reabilitarea reţelei de alimentare cu apă în lungime totală de aproximativ 10 km, extinderea reţelei de alimentare cu apă în lungime totală de aproximativ 16 km, reabilitarea instalaţiilor hidraulice aferente rezervoarelor de la Tâmpeşti, Pietrari şi Oprişeni.

În ceea ce priveşte reţelele de canalizare, sunt prevăzute reabilitarea reţelei de canalizare în lungime totală de aproximativ 1,8 km; extinderea reţelei de canalizare cu aproximativ 22,7 km; construcţia a 5 staţii noi de pompare apă uzată.


Intră acum și în grupul de