Suparare intre doi barbati din municipiul Suceava, rezolvata cu ajutorul cutitului


Intră acum și în grupul de

Diferendele existente între doi suceveni, un tânăr de 25 de ani şi un bărbat de 54 de ani, au explodat, joi seara, când unul dintre ei l-a lovit pe celalalt cu un cutit.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, scandalul a avut loc pe strada Apeductului din municipiul reşedinţă de judeţ, în jurul orelor 20:30. În urma verificărilor efectuate de organele de ordine, s-a stabilit că familiile celor doi deţin solarii pe strada Apeductului din municipiul Suceava, iar între aceştia există o stare conflictuală mai veche.

Joi seară, când tânărul s-a întâlnit cu agresorul a avut loc o altercaţie generată de o discuţie contradictorie de la portiera lăsată deschisă de victimă, la autoturismul ce se afla parcat pe culoarul de trecere dintre solarii.

Bărbatul nu a stat prea mult la discuţii şi a scos imediat un cuţit cu care l-a lovit de două ori pe tânăr în mâna stângă. De cealaltă parte, cuţitarul s-a plâns la poliţie că gestul său a venit după ce a fost lovit cu pumnul de către fratele victimei şi cu o sapă în zona capului de către tatăl acestora.

Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate nefiind necesară internarea în niciunul dintre cazuri.

“În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi port fără drept în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa şi integritatea corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările şi cauzele producerii incidentului”, ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de