Promotii de pana la 70% la Iulius Mall Suceava

La IULIUS MALL începe sezonul promoţiilor! La majoritatea magazinelor preţurile au început să se topească, unele chiar şi cu 70%, printre acestea numărându-se brandurile: Sephora, Kenvelo, Sprider Stores, Mondex şi Sofiaman, informează Departamentul de PR al complexului comercial sucevean, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, clienţii care doresc să plece în vacanţă cu o garderobă nouă sunt invitaţi să facă o vizită la brandurile care au tăiat până la 60% din tarife, ca în cazul Be You, sau 50% la magazine precum: C&A, Terranova, HV Street, Steilmann şi Bigotti. Brandul H&M îşi aşteaptă clienţii cu oferte tentante: bluze şi tricouri de la 20 lei, rochii şi fuste de la 30 lei şi pantaloni de la 40 lei. Promoţii de până la 30% a pregătit şi Ely Alindor, iar Blue’63 şi Dovani de 20%. În plus, Bellissima Fashion şi Ina Design oferă la jumătate de preţ cel de-al doilea produs cumpărat.

“Pentru cei care au planificat o escapadă la munte, magazinele cu articole sportive au pregătit oferte avantajose: Intersport – 50% la articolele de vară şi Adidas până la 25%.

Magazinele cu încălţăminte s-au alăturat şi ele campaniei. Promoţii de până la 50% se găsesc la Coly, La Scarpa şi Salamander. Nici accesoriile nu fac excepţie de la sezonul promoţiilor, astfel că la Splend’Or, ceasurile Doba şi Breil sunt cu 50% mai avantajoase, ceasurile Festina şi Esprit cu 30%, la fel şi bijuteriile din argint simplu şi cele marca D&G. Şi Sabrini a tăiat cu 20% preţurile la ceasurile Dolce&Gabbana şi la bijuteriile din argint cu pietre colorate. La Agora, pentru al doilea produs achiziţionat, clientul primeşte un talon cu o reducere de 20%.

Dacă plecaţi în concediu, nu uitaţi să treceţi pe la Samsonite, care are promoţii de până la 80% la trolere, rucsace şi alte produse specifice.

La hypermarketul Auchan, articolele de îmbrăcăminte, textilele de casă şi echipamentele de grădină sunt mai ieftine cu 30-60%.

Acestea sunt doar o parte din reducerile de la IULIUS MALL SUCEAVA. Grăbeşte-te! Ofertele bune se termină repede!”, se arată în comunicatul remis de Iulius Mall Suceava