Catalin Nechifor: „Am semnat documentele pentru SEAP, pentru a intra in lucru groapa de gunoi de la Moara”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa:

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor

TEXT LIVE:

“Avem acum extrem de multe datorii pe care administraţiile publice le au către contractori. Am cerut de la Bucureşti bani pentru lucrări. Sunt sume foarte mari. La drumuri judeţene nevoia de finanţare e de peste 63 de miliarde de lei vechi. Sunt peste 20 de drumuri nedecontate.

Interesul e să dezvoltăm economia judeţului şi să facem plata rapidă, pentru că altfel intrăm în blocaj economic pe orizontală.

Am semnat documentele pentru SEAP, pentru a intra în lucru groapa de gunoi de la Moara. Îmi propun o discuţie rapidă cu ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Am sesizat şi eu personal că la Spital trebuie lucrat foarte mult nu numai la faţadă, ci şi la calitatea umană a actului medical. Voi avea o discuţie cu medicii. Voi cere celor care lucrează în sistem să fie mai aproape de nevoile celor care vin la Spital.

Suceava se poate dezvolta dacă actul uman creşte în valoare. Cred că e important ca mesajul acesta să fie înţeles de la portarul Spitalului, până la ultimul medic de acolo. Săptămâna viitoare, voi face o declaraţie publică. Dorim o schimbare şi a organigramei Consiliului Judeţean Suceava. Lucrurile nu funcţionează aşa cum ar trebui.

Dorim o schimbare şi a organigramei Consiliului Judeţean Suceava. Lucrurile nu funcţionează aşa cum ar trebui. Voi menţine postul de administrator public al Consiliului Judeţean. Nu vor fi schimbări majore. Nu a venit nimeni cu idei de vendetă politică la CJ. Cred că putem să punem expertiza fiecăruia în slujba CJ.”

.


Intră acum și în grupul de