Bataie ca-n filme intre prieteni, dupa ce-au baut impreuna in spatele blocului


Intră acum și în grupul de

Bătaie ca-n filme terminată cu lovituri de cuţit şi dosare penale întocmite de poliţişti după ce şase tineri din municipiul reşedinţă de judeţ şi-au băut minţile încă de la zorii zilei.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, incidentul a avut loc în jurul orelor 07:30 în faţa unui magazin situat pe strada Mărăşeşti din Suceava, organele de ordine fiind sesizate de cele ce se întâmplă chiar de gestionara unităţii economice.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că încă de la primele ore ale dimineţii cei 6 tineri au consumat băuturi alcoolice în parcul din spatele unui bloc, iar înainte să plece, în urma unor discuţii contradictorii au început să se bată între ei. Altercaţia a continuat până în faţa magazinului unde unul dintre ei a scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe doi dintre prietenii săi, unul de 19 şi celălalt de 20 de ani.

Conform Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, bătaia nu a durat mult iar la sosirea echipajului de poliţie la faţa locului au fost identificate doar persoanele lovite cu cuţitul şi încă un tânăr de 19 ani ce suferise mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, fiind transportate la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale, agresorii dispărând în câteva secunde de la faţa locului..

„În urma activităţilor efectuate, suspecţii au fost identificaţi ca fiind trei tineri suceveni cu vârste cuprinse între 22 şi 24 de ani, ulterior fiind recuperat şi cuţitul pe care atacatorul l-a aruncat după comiterea faptei iar cercetările au fost preluate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor calificat” ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de