Doi batrani din municipiul Suceava, inselati pe fata de un necunoscut care le-a indrugat verzi si uscate

Doi bătrâni ce locuiesc în municipiul reşedinţă de judeţ au fost înşelaţi ziua în amiaza mare de un bărbat necunoscut care a reuşit atât de bine să le sucească minţile victimelor încât nici acestora nu îşi pot da seama cum de s-au lăsat păcălite în aşa hal.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, bătrânii, soţ şi soţie, au mers pe parcursul zilei de vineri la o agenţie de transport din oraş de unde au ridicat suma de 400 euro. Cei doi au schimbat 350 euro la o casă de schimb valutar şi în timp ce se deplasau pe strada Petru Rareş, au fost abordaţi de o persoană necunoscută, care i-a convins că îi cunoaşte întrucât locuieşte în comuna Zvorâştea, localitate în care victimele s-au născut şi au locuit.

„După ce le-a câştigat încrederea, invocând că a găsit o ofertă la produse alimentare pe care nu o poate pierde, bărbatul în cauză a solicitat şi primit drept împrumut suma de 1.500 lei, după ce în prealabil i-a condus într-un loc mai retras din parcarea de pe strada Vasile Alecsandri şi i-a asigurat că în scurt timp va veni soţia sa şi le va restitui banii” ne-au mai comunicat sursele citate.

Pentru a fi şi mai credibil că va restitui banii primiţi în timp foarte scurt autorul a plecat în zona pieţei centrale a municipiului după ce le-a solicitat bătrânilor să aştepte lângă un autoturism indicat la întâmplare ca fiind al lui. După aproape o oră de aşteptări victimele şi-au dat seama că au fost înşelate solicitând ajutorul organelor de poliţie.