Doi batrani din municipiul Suceava, inselati pe fata de un necunoscut care le-a indrugat verzi si uscate


Intră acum și în grupul de

Doi bătrâni ce locuiesc în municipiul reşedinţă de judeţ au fost înşelaţi ziua în amiaza mare de un bărbat necunoscut care a reuşit atât de bine să le sucească minţile victimelor încât nici acestora nu îşi pot da seama cum de s-au lăsat păcălite în aşa hal.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, bătrânii, soţ şi soţie, au mers pe parcursul zilei de vineri la o agenţie de transport din oraş de unde au ridicat suma de 400 euro. Cei doi au schimbat 350 euro la o casă de schimb valutar şi în timp ce se deplasau pe strada Petru Rareş, au fost abordaţi de o persoană necunoscută, care i-a convins că îi cunoaşte întrucât locuieşte în comuna Zvorâştea, localitate în care victimele s-au născut şi au locuit.

„După ce le-a câştigat încrederea, invocând că a găsit o ofertă la produse alimentare pe care nu o poate pierde, bărbatul în cauză a solicitat şi primit drept împrumut suma de 1.500 lei, după ce în prealabil i-a condus într-un loc mai retras din parcarea de pe strada Vasile Alecsandri şi i-a asigurat că în scurt timp va veni soţia sa şi le va restitui banii” ne-au mai comunicat sursele citate.

Pentru a fi şi mai credibil că va restitui banii primiţi în timp foarte scurt autorul a plecat în zona pieţei centrale a municipiului după ce le-a solicitat bătrânilor să aştepte lângă un autoturism indicat la întâmplare ca fiind al lui. După aproape o oră de aşteptări victimele şi-au dat seama că au fost înşelate solicitând ajutorul organelor de poliţie.


Intră acum și în grupul de