Botosanean gasit mort in curtea hotelului Gloria, din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost găsit luni dimineaţă, mort în curtea unităţii hoteliere Gloria din municipiul reşedinţă de judeţ.

Din datele pe care le deţinem până la această oră, omul a fost găsit fără suflare, întins pe spate, în jurul orelor 08:00, de recepţionera hotelului, în curtea interioară a unităţii turistice.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că, în curtea interioară a hotelului, a fost găsit la o distanţă de aproximativ un metru de clădire, cadavrul unui bărbat, de 60 ani, din municipiul Botoşani, iar pe părţile descoperite ale corpului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Victima se cazase la hotel de lunea trecută, primind o cameră situată la etajul al doilea al clădirii, iar când s-a trecut la examinarea încăperii în care a fost cazat, s-a constatat că aceasta era încuiată cu cheia hotelului pe interior, fără urme de forţare, fiind descuiată în prezenţa poliţiştilor de personalul hotelului cu cheia de rezervă.

„Camera este prevăzută cu un geam în două canate, iar partea din dreapta al acestuia a fost găsit găsit larg deschis”, a mai adăugat Gabriel Panţiru, ceea ce îi conduce într-o primă fază pe anchetatori la ideea că e posibil să fie vorba despre un act de sinucidere, dar nu sunt excluse şi alte variante.

Cercetările sunt continuate de cadrele Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul, iar în funcţie de rezultatul necropsiei se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de