Femeie de 67 de ani din Vama, inselata de doi vanzatori de plapume


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 67 de ani din localitatea Vama, judeţul Suceava, a făcut plângere la poliţiştii, după ce a fost înşelată pe parcursul zilei de miercuri de două persoane necunoscute, care vindeau produse textile.

Potrivit IPJ Suceava, în jurul orelor 16:00, victima a vrut să cumpere de la comercianţii ambulanţi 3 plapume de pat de la doi tineri având vârsta de aproximativ 25-30 de ani, care i-au fost oferite, conform înțelegerii, cu suma de 100 lei.

Femeia a înmânat acestora două bancnote a câte 50 de lei, dar între timp una dintre persoane s-a răzgândit să-şi mai vândă marfa și i-a înapoiat victimei suma de doar 60 de lei, formată dintr-o bancnotă de 50 de lei și una de 10 lei, plecând mai departe.

Vazându-se înşelată, femeia nu s-a lăsat şi a mers după cei doi bărbaţi la altă locuință din apropiere, unde aceştia au oprit autoturismul cu care se deplasau, solicitându-le să-i restituie suma de 40 lei şi ameninţând că altfel sună la poliţie. Văzând că nu pot scăpa de victimă, cele două persoane s-au urcat de urgenţă în autoturismul cu care veniseră, plecând de la fața locului fără însă să restituie banii solicitați.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției nr.14 Poliție Rurală Vama în vederea identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de