Se plimba linistit cu o autoutilitara, chiar daca stia ca e furata


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 de ani din comuna Dolheşti, judeţul Suceava, a fost lăsat de organele de poliţie fără mijlocul de transport cu care se deplasa după ce, în urma unui control de rutină, au descoperit că maşina este furată, şoferul fiind în cunoştinţă de cauză despre acest lucru.

Omul se plimba liniştit cu autoutilitara din dotare pe parcursul zilei de duminică pe direcţia Gura Humorului – Spătăreşti, fiind oprit pentru verificări de o patrulă de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Fălticeni.

„Cu ocazia verificării actelor autoutilitarei și în bazele de date, s-a stabilit că aceasta apare ca fiind sustrasă din Germania, iar cu ocazia audierii conducătorului auto, acesta a declarat că are cunoștință despre faptul că autoutilitara provine din săvârșirea unei infracțiuni de furt comise pe teritoriul Germaniei și că a transportat-o în România cu intenția de a o vinde unei terțe persoane”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar penal față de şofer pentru săvârșirea infracțiunii de „tăinuire”, iar autoutilitara a fost ridicată în vederea cercetărilor și depusă la sediul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de