Ucrainean, prins cu peste 10.000 de pachete de tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Un cetăţean ucrainean care a fost depistat de organele vamale din PTF Siret pe când încerca să se strecoare în ţară cu peste 10.000 de pachete de ţigări.

Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul a avut loc pe parcursul dimineţii zilei de luni, când la Biroul Vamal de Frontieră Siret s-a prezentat pentru control un automarfar marca Mercedes, înmatriculat în Ucraina, condus de un cetăţean ucrainean.

Ceea ce şoferul izotermei auto a omis să le spună organelor de control a fost descoperit la controlul amănunţit efectuat de inspectorii vamali când s-au găsit 10.500 de pachete de ţigări de contrabandă provenite din Ucraina şi Republica Moldova. Ţigările se aflau ascunse în locuri special amenajate în tavanul şi în pereţii izotermi ai mijlocului de transport.

“Autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării atât ţigările cât şi automarfarul, deoarece avea modificări structurale în scopul introducerii frauduloase a ţigărilor de contrabandă iar conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, ne-au comunicat surse din cadrul DRAOV Iaşi.


Intră acum și în grupul de