Cabine de vot suplimentare la referendum, in 11 localitati din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Prefectul județului Suceava, Florin Sinescu, a dispus ca în 11 localităţi din judeţ să fie suplimentat numărul de cabine de vot la referendumul naţional din data de 29 iulie. Este vorba despre municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, oraşul Gura Humorului şi comunele Cornu Luncii, Todireşti, Putna, Marginea şi Vatra Moldoviţei.

„Este vorba de localităţi cu potenţial turistic şi în care funcţionează spitale. Am dispus măsurile necesare pentru suplimentarea cabinelor de vot, respectiv a ştampilelor cu menţiunea VOTAT pentru a asigura şi permite alegatorilor cu drept de vot să îşi exprime opţiunile electorale în cele mai bune condiţii. Am solicitat instalarea în zonele turistice a indicatoarelor spre secţiile de votare”, a precizat reprezentantul Guvernului in teritoriu.

Judeţului Suceava i-au fost repartizate pentru referendumul pentru demiterea preşedintelui României din data de 29 iulie 2012 un număr de 632.112 buletine de vot, 632.112 autocolante şi 2.690 de ştampile cu menţiunea VOTAT.

”Nu se vor deschide secţii de votare speciale. Persoanele care nu se află în localitatea de domiciliu sau reşedinţă în ziua referendumului, vor putea vota la orice secţie de votare, pe lista suplimentară. Pentru referendumul din 29 iulie nu există liste complementare şi nu votează decât cetăţenii români”, a ținut să mai precizeze prefectul Florin Sinescu.


Intră acum și în grupul de