Liberalii suceveni sunt indignati de decizia primarului Ion Lungu de a pleca in concediu, desi problema gunoaielor nu este rezolvata (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liberalii suceveni și-au exprimat, joi, indignarea privind decizia pe care a luat-o edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, de a pleca în concediu, în condițiile în care problema gestionării deşeurilor menajere pentru oraş nu a fost rezolvată.

În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care este şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a criticat în termeni duri decizia primarului Ion Lungu şi i-a cerut în calitate de cetăţean al oraşului să lase concediul şi să se întoarcă la treabă.

Şeful liberalilor suceveni a mai afirmat că această situaţie de criză privind problema gunoiului vine pe fondul unei stări existente timp de opt ani de zile în care fostul ocupant al fotoliului de primar care este şi actualul şef al administraţiei publice locale nu a luat nici o măsură categorică şi hotărâtă în majoritatea problemelor.

„Timp de opt ani, la nivelul Primăriei municipiului Suceava, rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat cetăţenii au fost mereu amânate fără ca lucrurile să se ducă până la capăt. Nimic nu a fost luat de la zero şi dus până la 100%, absolut nimic. Totul a fost doar un dans al fostului şi actualului primar între nevoile cetăţeanului şi interesul său de a primi cât mai multe voturi”, a declarat Alexandru Băişanu.

Şeful liberalilor suceveni a amintit şi trei probleme majore cu care se confruntă municipiul reşedinţă de judeţ la ora actuală şi care ar fi trebuit să reprezinte pentru primarul Lungu o piedică în plecarea sa în concediu. Este vorba despre starea deplorabilă în care se află transportul public de călători şi societatea TPL Suceava la ora actuală, falimentul iminent al societăţii Termica şi „riscul de a ne încălzi cu lemne la iarnă” şi problema depozitării deşeurilor menajere din municipiu.


Intră acum și în grupul de