Un barbat de 52 de ani din Voitinel a ajuns la spital cu maxilarul facut zob, dupa ce a fost batut cu niste pari din lemn


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 52 de ani din localitatea Voitinel, judeţul Suceava, a ajuns luni după-amiază în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, după ce a fost bătut cu parii de mai mulţi necunoscuţi.

Potrivit protocolului existent între principala unitate sanitară din judeţ şi Poliţia Suceava, cadrele medicale au anunţat imediat organele de ordine care au demarat cercetările pentru a stabili împrejurările în care a ajuns omul în asemenea stare.

Purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, a declarat că cercetările efectuate au stabilit că victima a fost adusă la Spitalul Judeţean prin transfer de la unitatea medicală din municipiul Rădăuţi, fiind internat cu politraumatisme prin agresiune, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, fracturi multiple masiv facial şi contuzie hepatică.

“În urma discuţiilor purtate cu bărbatul şi cu membrii familiei, a rezultat faptul că duminică seara, în jurul orelor 18:30, victima şi-a condus soţia la autobuz, aceasta urmând a se deplasa la serviciu în municipiul Suceava. De aici, omul a mers acasă la locuinţa naşului său, situată tot în comuna Voitinel, unde a consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 22:00, bărbatul a observat un tânăr în curtea locuinţei, motiv pentru care a solicitat prin 112 legitimarea acestuia, moment în care acesta a fugit”, ne-a declarat Gabriel Panţiru.

În ce priveşte identitate tânărului, omul nu a putut da prea multe relaţii spunându-le organelor de poliţie doar că ar fi din oraşul Dorohoi, judeţul Botoşani, şi ar fi lucrat la o stână din comuna Voitinel.

Petrecerea de la locuinţa naşului s-a încheiat târziu în noapte, în jurul orei 02:30, când bărbatul a plecat spre locuinţa de reşedinţă, situată la o distanţă de circa 500 metri de locul unde se afla.

Din nefericire, “când mai avea circa 150 metri până acasă, persoane necunoscute l-au lovit din spate cu pari din lemn în zona feţei şi a corpului, acesta căzând la pământ inconştient. După scurt timp, şi-a revenit şi a constatat dispariţia telefonului mobil, pe care îl avea în buzunarul pantalonilor, lângă cheia de la uşa de acces în locuinţă”, ne-a mai declarat Gabriel Panţiru.

Victima urmează a fi transportată la Spitalul de Chirurgie maxilo-facială „Sf. Spiridon” din municipiul Iaşi, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală”, cât şi pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie, în vederea identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de