O familie intreaga a ajuns la spital, dupa ce soferul masinii in care se aflau a incercat sa evite un caine comunitar


Intră acum și în grupul de

Nu mai puţin de patru persoane au ajuns la spital pe parcursul zilei de luni, printre care şi un copilaş de numai patru ani, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 16:00 pe DJ 209D, în interiorul comunei Dărmăneşti, judeţul Suceava.

Aici un conducător auto de 34 de ani din localitatea Şerbăuţi, în timp ce se afla la volanul autoturismului proprietate personală, a efectuat la un moment dat un viraj brusc la stânga pentru a evita un câine apărut pe partea carosabilă, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un podeţ din beton, după care s-a răsturnat în şanţul din partea stânga a sensului său de mers.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a patru pasageri din autoturism respectiv, trei femei cu vârste cuprinse între 22 şi 58 de ani, membre ale aceleaşi familii, precum şi un băieţel de 4 anişori, născut în Grecia, care s-a ales cu gamba piciorului stâng fracturată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar victimele au nevoie pentru vindecare între 10 şi 25 de zile de îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de