Acasă Actualitate Fata de 15 ani, din comuna Saru Dornei, salvata de la viol...

Fata de 15 ani, din comuna Saru Dornei, salvata de la viol de un consatean ce trecea intamplator prin zona


Intră acum și în grupul de

O fată de 15 ani din localitatea Şaru Dornei, judeţul Suceava, a fost, marţi seară, victima unei tentative de viol, pe când se întorcea de la un magazin sătesc de unde îşi cumpărase un pachet cu biscuiţi.

Incidentul a avut loc, potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, în jurul orelor 20:30, în timp ce minora se deplasa pe drumul de acces către locuinţa părinţilor, moment în care a fost acostată de o persoană de sex masculin necunoscută care, sub pretextul că se interesează de un cetățean din localitate, a intrat în discuție cu ea.



Fata nu s-a gândit nici un moment la ce urma să se întâmple, dar în timpul discuţiilor, “autorul i-a pus o mână la gură, iar cu cealaltă a trântit-o la pământ în tufișul de pe marginea drumului amenințând-o pe fată să nu scoată nici un cuvânt, în caz contrar o va tăia cu un cuțit”.

Salvarea minorei a venit din partea unui consătean care trecea întâmplător prin zonă conducând un ATV, care a observat ce se întâmplă și a încercat să intervină, moment în care autorul s-a ridicat și a luat-o la fugă prin liziera aflată în imediata apropiere. Consăteanul a încercat să-l ajungă pe bărbatul necunoscut fugind după el prin pădurice, dar i-a pierdut urma.

“Din declarațiile fetei cât și a martorului ocular, a rezultat faptul că autorul nu este cunoscut ca fiind o persoană din localitatea Șaru Dornei, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea acestuia”, a mai adăugat Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version