Acasă Politica PSD a identificat deja pe raza judetului Suceava cazuri de frauda electorala...

PSD a identificat deja pe raza judetului Suceava cazuri de frauda electorala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pe raza judeţului Suceava au fost identificate deja de către membrii PSD, cu patru zile înainte de referendumul care va avea loc pe data de 29 iulie în vederea demiterii preşedintelui suspendat al României, cazuri de fraudă electorală.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a anunţat că au fost identificate cazuri în care “conducerile firmelor apropiate de PDL îşi pun angajaţii să-şi lase buletinele la firmă, sub spectrul ameninţării cu demiterea, ca să nu aibă posibilitatea de a se prezenta în faţa urnelor. Cu toţii se tem de votul românilor, iar acum sunt disperaţi”.



Liderul social-democraţilor suceveni a mai adăugat că în alte două cazuri înregistrate chiar pe parcursul zilei de miercuri, primari PDL şi membrii din staful lor, solicitau buletinele locuitorilor din unitatea administrativ – teritorială, pe care o conduc pentru a le ţine până luni oferind drept recompensă bani sau produse alimentare.

Ferindu-se să dezvăluie concret numele localităţilor în care au fost deja semnalate astfel de cazuri, Ovidiu Donţu a spus doar că “mulţi primari iau buletinele oamenilor pentru a le ţine şi pentru a-i împiedica pe români să voteze duminică. Vom face verificări în acest sens şi trag un semnal de alarmă deoarece art. 52 din Legea 3/2000 spune clar că cine împiedică procesul electoral e pasibil de pedeapsa cu puşcăria între 6 luni şi cinci ani cu interzicerea unor drepturi”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version