Acasă Actualitate Marian Constantin Ruscan este noul purtator de cuvant al ISU Suceava

Marian Constantin Ruscan este noul purtator de cuvant al ISU Suceava


Intră acum și în grupul de

Urmare a calităţilor profesionale de care a dat dovadă, fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, plt.maj. Alin Galeată, a fost promovat la Direcţia de Informare şi Relaţii Publice – Centrul Multimedia (redacţia Pentru Patrie) din cadrul MAI.

Văzându-se în această situaţie, Alin Găleată a fost nevoit să se mute în interesul serviciului la noul loc de muncă, în capitala ţării, începând cu 17 iulie.



La circa o săptămână distanţă, locul plutonierului major a fost preluat de un sublocotenet fiind vorba despre Marian C-tin Ruscan care a preluat toate atribuţiile purtătorului de cuvânt al Inspectoratului.

Marian Ruscan a intrat în rândurile angajaţilor ISU Suceava pe 1 decembrie 2009, după absolvirea cursurilor Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru I. Cuza”.

„În intervalul 2009 – iulie 2011, acesta şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Detaşamentului Fălticeni, după care până în iunie 2012, şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Detaşamentului Rădăuţi, urmând ca ulterior să fie mutat în interes de serviciu la sediul Inspectoratului. De la începerea activităţii profesionale în cadrul ISU Suceava, ofiţerul a participat la majoritatea misiunilor cu care se confruntă pompierii, de stingere a incendiilor, intervenţii la accidente rutiere, salvări de persoane din medii ostile vieţii sau înlăturarea efectelor negative ale inundaţiilor. De remarcat este intervenţia de pe data de 2 iulie 2010 din satul Bodnăreni, comuna Arbore, unde pe timpul inundaţiilor a participat la salvare dintre apele învolburate a 8 copii şi a părinţilor acestora”, ne-a declarat şeful ISU Suceava, col. Ion Burlui.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version