Femeie de 32 de ani din Stroiesti, violata pe cand se intorcea acasa de la serviciu


Intră acum și în grupul de

O femeie de 32 de ani din comuna Stroieşti, judeţul Suceava, a fost violată pe parcursul zilei de luni, la căderea întunericului, pe când se întorcea acasă după o zi de muncă.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 22:30, victima reuşind să-l recunoască pe autorul faptei, care a acostat-o pe femeie pe strada Ciucalău din localitatea de domiciliu, la aproximativ 15 metri distanţă de intrarea în curtea casei.

Ajunsă din urmă de violator, femeia s-a trezit cu o mână pusă la gură, iar sub sub amenințarea cu fapte de violență, autorul i-a cerut să se întoarcă din drum și să-l însoțească înspre trecerea de nivel cu cale ferată din zonă.

“Victima s-a conformat cererii celui în cauză și după ce au parcurs aproximativ 50 de metri, au intrat în curtea morii de porumb aflată pe partea stângă a drumului pe direcția de deplasare, într-o zonă neiluminată, unde lângă un perete al morii, a continuat să o amenințe obligând-o să se dezbrace, după care a întreținut raport sexual cu aceasta”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Un ajutor major pentru organele de poliţie a fost acela că femeia l-a recunoscut pe violator, ştiindu-l de mai mult timp, iar la momentul acostării sale pe stradă funcționa iluminatul public, fiind vorba despre un tânăr de 20 de ani din localitate.

Imediat, au fost efectuate verificări pe raza comunei precum și la locuința părinților autorului din localitatea Stroiești, acesta nefiind de găsit. Pe parcursul zilei de marţi, însă violatorul a căzut în mâinile poliţiştilor recunoscându-şi fapta.

“Cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă”, a mai adăugat Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de