Batran de 88 de ani, batut de propriul fiu in curtea gospodariei


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 88 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a ajuns miercuri seară la spital, în urma loviturilor pe care i le-a aplicat propriul său fiu.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 19:00, bătrânul reuşind ca după bătaia primită să sune totuşi la 112. Când organele de poliţie au ajuns la faţa locului l-au găsit pe om în agonia durerilor, fiind solicitată prezenţa unei ambulanţe care l-a transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, unde a rămas şi internat.

“Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că în urma unui conflict spontan în curtea locuinţei, victima a fost lovită în piept cu pumnii de către fiul său, împrejurare în care s-a dezechilibrat şi în cădere s-a lovit la piciorul drept de bordura din beton a trotuarului. După comiterea faptei, agresorul în vârstă de 52 de ani a dispărut de la domiciliu, fiind totuşi identificat imediat”, ne-au comunicat sursele citate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de