Un tanar angajat ca ajutor la stana s-a transformat imediat in hot profesionist


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a cărui vârstă nu se ştie, aflat în căutarea unui loc de muncă şi primit ca ajutor la o stână din judeţul Suceava, s-a transformat imediat în hoţ profesionist când a găsit momentul oportun.

Potrivit informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava, tânărul, care este de negăsit până la ora actuală, a profitat doar de câteva momente de neatenţie şi a plecat cu buzunarele pline.

“Din verificările efectuate, a rezultat că victima are stâna amplasată în locul numit „Dumbravă ” pe partea stângă în sensul de mers Suceava – Lipoveni, vizavi de Barajul Lipoveni. Pe parcursul zilei de miercuri, în jurul orelor 09:30, soţul acesteia a constatat lipsa sumei de 2.000 lei din buzunarul unei bluze pe care o lăsaseră pe o masă, în aer liber, precum şi a unui telefon mobil pe care îl ţineau în cutia sa, pe aceeaşi masă, fiind achiziţionat cu o zi înainte”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Întrucât în afară de proprietar la stână se mai afla în momentul respectiv doar tânărul pe care îl primiseră la lucru, victima l-a căutat pe acesta imediat ce a constatat lipsa banilor şi a telefonului, însă a realizat că autorul furtului dispăruse în câteva secunde, părăsind stâna şi abandonând jos coasa cu care avea de cosit iarbă.

“Ce doi soţi nu au putut preciza cum se numeşte tânărul respectiv, întrucât nu avea acte, cunoscând despre el doar că folosea prenumele de „Florin” şi că ar fi din judeţul Alba, având accent ardelenesc”, ne-a mai declarat Gabriel Panţiru.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de