Alexandru Baisanu: „Singurul om care a luptat cu adevarat impotriva poporului si a democratiei a fost Traian Basescu” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, joi, că impunerea pragului de jumătate plus unu din alegători privind prezenţa la vot a fost un scenariu bine pregătit dinainte de preşedintele suspendat şi susţinătorii lui, pe care USL-ul l-a acceptat doar din dorinţa de a-i arăta lui Traian Băsescu şi acoliţilor săi că poporul nu-l mai doreşte.

„Nu există precedent nici în Europa şi nici în vreo ţară din întreaga lume în ce priveşte un asemenea moft exagerat de-al lui Traian Băsescu în ultima lui încercare de a se mai lega de fotoliul pe care îl ocupă. Mai mult, boicotul pe care îl propune este un exemplu clar de luptă împotriva democraţiei în România. În toate statele democratice de pe mapamond există tot felul de căi pentru potenţarea prezenţei şi convingerea populaţiei de a se prezenta la vot. Noi ne-am întors cu spatele la Europa şi solicităm prin vocea preşedintelui ca oamenii să nu vină în faţa urnelor”, a spus liderul liberalilor suceveni, într-o conferinţă de presă.

El a apreciat că dacă pe data de 29 iulie, când este programat a se desfăşura referendumul privind demiterea preşedintelui suspendat al României, Traian Băsescu, nu se va înregistra o prezenţă masivă la vot, vom avea parte de un experiment ce poate duce la haos într-o ţară şi aşa acaparată de tot felul de scandaluri iniţiate chiar de persoana preşedintelui.

„Vom avea parte de un experiment prost ce poate duce la haos într-o ţară şi aşa chinuită de tot felul de scandaluri. Îl somez pe preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu, să nu mai joace ca actor principal în această pieasă de teatru pusă la cale tot de el şi să-şi dea demisia din funcţie chiar şi înainte de referendum. Traian Băsescu este singurul om din ţara asta care a luptat cu adevărat împotriva poporului şi a democraţiei”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de