Scandalagiu dotat cu tot felul de arme pentru bataie, oprit la timp de politisti

Un tânăr de 21 de ani din satul Siliştea, judeţul Suceava, a fost oprit de organele de ordine, înainte de a provoca o nenorocire, după ce dotat cu tot felul de arme pentru bătaie şi încurajat de alcoolul consumat înainte, făcea scandal în faţa porţii unui vecin.

Speriat consăteanul a sunat repede la 112, iar potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, la faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă poliţie-jandarmi de pe raza oraşului Liteni. Când organele de ordine şi-au făcut apariţia, tânărul a luat-o la fugă, dar a fost prins în scurt timp şi încătuşat.

În urma percheziţiei corporale, asupra scandalagiului au fost găsite un obiect tăietor tip macetă şi un box astfel că a fost condus la Secţie, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de: „portul fără drept în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, a cuțitului, pumnalului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire”.