Scandalagiu dotat cu tot felul de arme pentru bataie, oprit la timp de politisti


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din satul Siliştea, judeţul Suceava, a fost oprit de organele de ordine, înainte de a provoca o nenorocire, după ce dotat cu tot felul de arme pentru bătaie şi încurajat de alcoolul consumat înainte, făcea scandal în faţa porţii unui vecin.

Speriat consăteanul a sunat repede la 112, iar potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, la faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă poliţie-jandarmi de pe raza oraşului Liteni. Când organele de ordine şi-au făcut apariţia, tânărul a luat-o la fugă, dar a fost prins în scurt timp şi încătuşat.

În urma percheziţiei corporale, asupra scandalagiului au fost găsite un obiect tăietor tip macetă şi un box astfel că a fost condus la Secţie, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de: „portul fără drept în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, a cuțitului, pumnalului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire”.


Intră acum și în grupul de