Amenintari cu incendierea, intr-o benzinarie din Dumbraveni


Intră acum și în grupul de

Patronul unei benzinării de pe raza localităţii Dumbrăveni, judeţul Suceava, a ajuns după gratiile arestului din IPJ Suceava, după ce supărat pe un partener de afaceri căruia îi datorează bani a sărit la bătaie ameninţând că dă foc cisternei acestuia.

Poliţiştii au fost chemaţi de urgenţă în ajutor, sâmbătă, în jurul orelor 02:00. Potrivit informaţiilor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, ajunse la faţa locului organele de poliţie l-au găsit pe administratorul staţiei peco, în vârstă de 38 de ani, în plin scandal cu o altă persoană de 62 de ani din comuna Adâncata, partener de afaceri.

Conflictul a izbucnit în momentul în care cel de-al doilea a refuzat să descarce întreaga cantitate de combustibil transportată cu autocisterna, proprietatea societății pe care o administrează, motivat de faptul că patronul benzinăriei îi datora o sumă importantă de bani dintr-o tranzacție anterioară.

“Nemulțumit de acest fapt, administratorul staţiei peco a adresat cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență atât partenerului de afaceri cât și conducătorului cisternei, de 28 de ani, din comuna Dărmăneşti, aruncând cu pietre și bucăți de lemn înspre cei doi, după care a stropit cu benzină dintr-o canistră atât autocisterna cât și împrejurimile acesteia, amenințând că îi va da foc”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru.

Pentru siguranţă la faţa locului s-a solicitat sprijinul unei grupe operative din cadrul Serviciului de Intervenție Rapidă și o autospecială de intervenție de la ISU Suceava.

În cauză s-a înregistrat dosar de cercetare penală față de bărbatul de 38 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „ultraj contra bunelor moravuri, amenințare și loviri sau alte violențe”, ce va fi soluționat procedural. Până atunci, administratorul benzinăriei a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

“De asemenea, s-au dispus efectuarea de controale economice la societăţile implicate, împreună cu reprezentanţi ai Direcției Județene de Accize și Operațiuni Vamale Suceava, competentă a efectua inventarierea produselor accizabile”, a mai adăugat Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de