Focuri de arma trase in toiul noptii, in fata unui club din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Focuri de armă au răsunat duminică, la orele 02:00, în faţa unui club ce îşi derulează activitatea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, iar o persoană a ajuns impuscata la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean a fost identificată şi victima, un tânăr de 28 de ani din municipiul Suceava.

Acesta le-a povestit organelor de poliţie că aflându-se în faţa unui club, a fost împuşcat de un tânăr de 32 de ani şi agresat fizic cu un baston telescopic de către altul de 34 de ani, ambii din localitate, pe fondul unui conflict mai vechi existent între cele două familii.

Cei doi agresori au părăsit imediat locul faptei, poliţiştii desfăşurând măsuri de căutare a acestora, iar victima a fost diagnosticată cu „plagă împuşcată şi fractură femur stâng”.

În cauză se efectuează în continuare cercetări, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului şi a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de