Depozit de furaje din Bogdanesti cuprins de flacari, stins la timp de pompierii militari


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Fălticeni au reuşit, luni, în jurul prânzului să stingă la timp flăcările ce cuprinseseră un depozit de furaje situat pe raza localităţii Bogdăneşti, judeţul Suceava, înainte ca toată hrana animalelor să se transforme în scrum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Marian Ruscan, pentru lichidarea incendiului au intervenit 11 pompieri cu ajutorul a două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, la sosirea echipajelor la faţa locului fiind cuprinse de flăcări 50 de kg de furaje cu pericol de propagare la alte trei tone.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza scânteilor provenite de la un coş de fum.

Tot Detaşamentul de pompieri Fălticeni a intervenit câteva ore mai târziu cu două autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă particulară de pe raza satului Unceşti, comuna Buneşti.

Când au ajuns lucrătorii ISU Suceava la faţa locului, flăcările inghiţiseră bunurile casnice din două camere ale imobilului, incendiul fiind însă stins înainte de a se extinde la întreaga locuinţă. Cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că totul a pornit de la un gest intenţionat.

Din fericire, în ambele cazuri nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de