Cristian Adomnitei a demisionat din Biroul Politic Central al PNL


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Cristian Adomniţei şi-a anunţat demisia din Biroul Politic Central (BPC) al partidului. Potrivit Gandul.info, suceveanul şi-a motivat decizia prin faptul că judeţul Iaşi nu s-a clasat în primele cinci judeţe în ceea ce priveşte prezenţa la vot la REFERENDUMUL 2012 pentru DEMITEREA PREŞEDINTELUI.

“Înainte de a începe campania pentru demiterea preşedintelui, eu am spus clar că vreau o campanie colegială. Am spus că judeţul Iaşi trebuie să fie în primele cinci locuri în ce priveşte prezenţa la vot. Nu am reuşit, aşa că îmi dau demisia. Este o demisie de onoare, îmi respect cuvântul”, a declarat Adomniţei pentru Gandul.

Mai mult, fostul ministru al Educaţiei a adăugat că şi întoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni l-a determinat să plece din BPC al PNL. Cu toate acestea, Adomniţei a ţinut să specifice că votul masiv împotriva preşedintelui suspendat este un lucru de apreciat. “Apreciez totuşi că 7,5 milioane de români au decis că Traian Băsescu trebuie să plece şi că este ilegitim ca preşedinte”, a completat liderul PNL, mai arată Gandul.info.


Intră acum și în grupul de