S-a rasturnat cu masina, dupa ce s-a suit baut la volan şi a pierdut controlul directiei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 32 de ani din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, se poate considera norocos, după ce joi a fost implicat într-un accident de circulaţie şi a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 02:00, pe DN 17B, pe raza localităţii Dorna Arini.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului, polițiștii au stabilit că şoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN 17B, pe direcţia Vatra Dornei către Broşteni, după o curbă deosebit de periculoasă la stânga a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe partea stângă a drumului, rezultând avarierea autoturismului”, ne-au comunicat sursele citate.

Deoarece conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de