O batrana de 88 de ani din Putna a fost victima unei tentative de viol


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 88 de ani din localitatea Putna, judeţul Suceava, a devenit pe parcursul nopţii de luni spre marţi, victima unei tentative de viol, în propria-i locuinţă, agresorul fiind un consătean de 48 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu, din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în jurul orelor 23:00, victima, care locuiește singură, l-a primit în casă pe consătean, pe care îl cunoaște și care o vizita periodic, sub pretextul ridicării unui frigider pe care bătrâna i l-a promis anterior.

Cei doi au discutat preţ de o oră, după care femeia i-a cerut bărbatului să părăsească locuinţa.

“La ora 24:00, victima i-a solicitat suspectului să părăsească locuința, însă la plecare acesta a agresat-o, a strâns-o de încheieturile ambilor mâini, după care i-a ridicat cămașa de noapte cu care bătrâna era îmbrăcată și a prins-o de picioare la nivelul gambelor și al coapselor. Întreg incidentul a durat circa 20 de minute, după care bărbatul a părăsit imobilul de bună voie”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu.

Dis-de-dimineaţă, femeia a depus plângere, solicitând cercetarea penală a bărbatului sub aspectul comiterii infracțiunilor de „amenințare și tentativă de viol”. Iniţial, bărbatul nu a fost de găsit, dar pe parcursul zilei de joi, acesta a fost prins şi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului cu măsura preventivă de obligare de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 zile.


Intră acum și în grupul de