Bijuterii de aproape 40 de milioane de lei vechi, furate din casa unei sucevence chiar de nepoata ei


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 37 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a cerut ajutorul organelor de poliţie, pe parcursul zilei de joi, după ce s-a trezit că din locuinţa proprietate îi dispăruseră bijuteriile pe care le avea, în valoare de circa 4.000 de lei.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, iniţial, victima nu ştia cine ar putea fi autorul furtului, dar în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a fost identificată suspecta de comiterea faptei, ca fiind o tânără de 23 de ani, din comuna Vereşti, chiar nepoata femeii.

Cu ocazia audierii, aceasta a recunoscut fapta comisă şi a precizat că a intrat în apartamentul mătuşii deschizând pur şi simplu uşa apartamentului deoarece deţine cheile de la locuinţă încă de anul trecut când a locuit în gazdă la victimă şi a făcut dubluri la cheile originale.

Mai mult, tânăra cunoştea locul în care mătuşa păstra bijuteriile, aşa că nu i-a fost greu să le găsească şi s-a hotărât să le sustragă deoarece avea de achitat o datorie. Din păcate, acestea nu au mai putut fi recuperate deoarece fata le-a vândut imediat după furt la două persoane pe care nu le cunoaşte.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de