Furt de 83 de milioane de lei vechi din casa unui batran. Printre suspecti se numara si fiul acestuia cu care locuieste impreuna


Intră acum și în grupul de

Organele de poliţie din cadrul Secţiei Rurale 2 Bosanci trebuie să rezolve misterul dispariţiei sumei de 83 de milioane de lei vechi din locuinţa unui bătrân de 82 de ani din comuna Udeşti, judeţul Suceava.

Într-o primă fază furtul figurează cu autori necunoscuţi dar printre suspecţi se numără şi fiul bătrânului împreună cu care acesta locuieşte într-o anexă a casei de tip bucătărie de vară situată în curtea gospodăriei.

Dispariţia banilor a fost descoperită de victimă pe parcursul zilei de sâmbătă iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit, potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, că ușa de acces în locuință nu prezintă urme de forțare la nivelul sistemului de închidere, iar în interiorul imobilului format din patru camere și un hol, respectiv din prima cameră autorii furtului au sustras o pungă lăsată pe pat sub o pătură în care bătrânul ţinea 8.300 de lei.

Interesantă este şi lipsa de îngrijorare a bătrânului care a declarat poliţiştilor că închidea ușa principală de acces în locuință, însă nu o asigura cu yala, cu toate că avea bani acolo, iar el locuia într-o anexă.

În locuință nu au fost găsite urme de răvășire și nu se reclamă lipsa altor bunuri sau valori astfel că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală ce urmează a fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de