Subsecretarul de stat Raed Arafat a vizitat Spitalul Municipal Falticeni


Intră acum și în grupul de

Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a vizitat vineri Spitalul Municipal Fălticeni.

Însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, preşedintele
reprezentantul Ministerului Sănătăţii a fost întâmpinat la Fălticeni de primarul Cătălin Coman şi viceprimarul Gheorghe Aldea, managerul spitalului Mircea Lupu, medici şi consilieri locali.

Raed Arafat a aflat de la managerul instituţiei care sunt greutăţile, dar şi lucrurile bune în activitatea medicală de la Fălticeni. Oficialul a vizitat camera de primiri urgenţe a spitalului, modernizată în ultimii ani, o parte din dotări fiind asigurate de Ministerul Sănătăţii.

După întâlnirea cu personalul medical, dr. Raed Arafat a vizitat şantierul noului spital municipal de la Fălticeni, o investiţie pentru care Ministerul Sănătăţii a alocat în acest an suma de 100 de miliarde de lei vechi. Doctorul Arafat a discutat cu constructorii şi proiectanţii problemele de ordin tehnic existente în derularea investiţiei.

La finalul vizitei, el a precizat că va susţine continuarea finanţării lucrărilor dar şi altor nevoi urgente existente la nivel medical în măsura în care poziţia sa îi va permite acest lucru. Raed Arafat a anunţat că extinderea serviciilor SMURD în judeţul Suceava va viza şi înfiinţarea în perioada următoare a unei prime staţii SMURD la Fălticeni.

Spitalul Municipal Fălticeni are o istorie de 152 de ani, în prezent desfăşurându-şi activitatea în cinci imobile, sediul principal fiind dat în folosinţă în vara anului 1860.


Intră acum și în grupul de