Un parasutist a cazut peste un copil la mitingul aviatic de la Aeroportul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 12 ani a fost lovit, sâmbătă dimineaţă, de un paraşutist din Braşov, in timpul mitingului aviatic organizat cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea Aeroportului “Ştefan cel Mare” Suceava.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” Suceava, colonel Ioan Burlui, paraşutistul care are în jur de 30 de ani, a căzut în mulţimea adunată în zona de protecţie a mitingului aviatic, iar în cădere a rănit un copil în vârstă de 12 ani care asista la spectacolul aerian.

Şeful ISU Suceava a precizat că atât copilul cât şi paraşutistul au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD prezent la faţa locului, după care au fost transportaţi cu două ambulanţe la Spitalul Judeţean “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Burlui a declarat că paraşutistul a suferit o fractură deschisă la un picior.

Cei doi nu prezintă leziuni la coloana vertebrală.

Pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea se desfăşoară în acest week-end acrobaţii aeriene, salturi în tandem cu paraşuta, zboruri de agrement şi de prezentare cu aeronave ultrauşoare, întreceri de maşini şi motociclete, demonstraţii de carting, o expoziţie de avioane şi de maşini.


Intră acum și în grupul de