Tanar de 22 de ani din Pirtestii de Jos, batut pe terenul de fotbal, sub privirile nepasatoare ale prietenilor


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din comuna Pîrteştii de Jos, judeţul Suceava, a ajuns luni seară de pe terenul de fotbal direct pe patul de spital, după ce a fost bătut de un consătean sub privirile nepăsătoare ale prietenilor săi.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 18:00, când pe terenul de fotbal din comuna Pîrteştii de Jos, mai mulţi tineri s-au întâlnit pentru a juca fotbal.

“În timpul unei pauze, pe teren a venit un tânăr de 20 de ani, localnic, care i-a aplicat două lovituri în zona capului victimei, aceasta căzând şi întrucât se simţea rău, a fost transportat la Spitalul Gura Humorului şi de acolo transferat pentru supraveghere la Spitalul Judeţean Suceava”, ne-au comunicat sursele citate.

Organele de poliţie care cercetează incidentul au stabilit că totul s-a petrecut pe fondul unui conflict anterior în urma cu circa 2 săptămâni, la o discotecă.

Agresorul, după comiterea faptei, a fugit şi nu a fost de găsit la domiciliu sau în locurile frecventate de acesta, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire și alte violențe”, urmând ca pe parcursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate încadrarea juridică a faptelor şi a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de