„Tara jucariilor” a pus stapanire pe Complexul comercial Shopping City Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

[gallery columns=”4″ link=”file” ids=”17200, 17201, 17202, 17203, 17204, 17205, 17206″ limit=”1″ wraptag=”div” navwraptag=”div” cellclass=”smd_slimbox” navclass=”smd_slimbox_nav” prevlabel=”« inapoi” nextlabel=”inainte »” />

Peter Pan, Pinocchio şi Geppetto se numără printre personajele de poveste care îi aşteaptă pe cei mai mici dintre suceveni, până la finele lunii august, în “Ţara Jucăriilor”, un loc de joacă special amenajat în incinta Shopping City Suceava.

“Pentru că luna august este luna vacanţei, Shopping City Suceava a pregătit surprize plăcute atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţii acestora. << Ţara jucăriilor >> este un loc de distracţie dedicat copiilor de toate vârstele, un loc special amenajat care imită un decor deosebit, de poveste, care are menirea să aducă bucuria în viaţa celor mici”, a declarat Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul complexului comercial.

Potrivit acesteia, atracţia evenimentului este trenuleţul de broscuţe, preferatul copiilor, alături de aparatul de zahăr şi panoul foto. “De luni până vineri, între orele 17.00-19.00, respectiv sâmbătă şi duminică, în intervalul 13.00-17.00, copiii însoţiţi de părinţi şi bunici pot face fotografii gratuite la Shopping City Suceava, iar a doua zi sunt aşteptaţi să le ridice de la panoul foto”, a adăugat Ciutac.

Pauză de shopping” la Milano sau Viena

Deopotrivă, Shopping City Suceava s-a gândit şi la cei mari pregătind aproape de încheierea sezonului estival promoţii şi reduceri de până la 70-80% în magazinele din complex. “Shopping City Suceava desfăşoară în luna august campania intitulată << Pauză de shopping >> , dând posibilitatea clienţilor care au făcut cumpărături de minim 50 de lei, prin participarea la tombolă, să câştige zile de relaxare şi shopping la Milano sau Viena. Pe toată perioada campaniei îi aşteptăm cu peste 1.500 de premii instant”, a mai transmis reprezentanta shopping mall-ului.


Intră acum și în grupul de