Amenintari cu moartea si scandal in miezul noptii, intre frati, pentru o mostenire


Intră acum și în grupul de

Scandalul existent între un bărbat de 62 de ani şi sora lui, din satul Găineşti, comuna Slatina, judeţul Suceava, a atins apogeul în noaptea de luni spre marţi, la domiciliul bărbatului, fiind solicitat ajutorul organelor de ordine. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni.

Cercetările efectuate au stabilit că în jurul orelor 01:00, în timp ce bărbatul dormea liniştit în locuinţa sa, a auzit nişte zgomote în casă, s-a dus să vadă ce este şi a observat cum cineva încearcă să intre în camera sa.

Speriat, “omul a blocat uşa în timp ce o persoană de sex masculin încerca să o forţeze, iar o femeie despre care victima afirmă că ar fi sora sa, l-a ameninţat cu moartea”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Bărbatul a fugit din casă la vecini şi a anunţat organele de poliţie prin 112, iar când s-a întors cu alţi vecini în casă a descoperit că îi lipsea portofelul în care se afla suma de 500 lei şi buletinul de identitate.

“Din verificările efectuate, rezultă că partea vătămată se află de mai mulţi ani în litigiu cu sora sa, care l-a mai ameninţat cu moartea şi în trecut, pentru casa părintească moştenită de la părinţi, în prezent aceasta fiind în stare de indiviziune. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt între rude şi ameninţare care va fi soluţionat procedural”, ne-au mai transmis sursele citate.


Intră acum și în grupul de