Batran de 74 de ani, din municipiul Suceava, lasat fara portofel de copiii strazii


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 74 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a rămas fără portofelul cu acte şi bani pe parcursul zilei de marţi, după ce i s-a făcut milă şi a vrut să-i dea de pomană unui copil al străzii.

Incidentul a avut loc în jurul orelor 10:45, după ce victima a fost în Piaţa Centrală a oraşului pentru a face unele cumpărături. Pe drumul de întoarcere, pe când mai avea aproximativ 20 de metri de intrarea în blocul în care locuieşte, omul a fost acostat de doi copii, un băiat şi o fată care insistau să-i vândă flori.

“Văzând că bătrânul nu doreşte să cumpere flori, băiatul s-a îndepărtat câţiva paşi, rămânând doar fata care a început să cerşească bani. Victima şi-a scos portofelul dintr-o borsetă, cu intenţia de a-i da fetei un leu, timp în care tânăra a prins de portofelul în care se aflau 325 de lei şi acte de identitate, smulgându-l din mâinile victimei după care atât băiatul cât şi ea au părăsit locul faptei în fugă”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Poliţiştii suceveni s-au mai confruntat cu cazuri similare pe parcursul acestui an, copii alegand bătrâni care nu-i pot urmări. De fiecare dată, autorii au fost aceiaşi, fiind vorba despre doi copii din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, de 12 – 13 ani, care datorită vârstei nu pot fi traşi la răspundere.


Intră acum și în grupul de