O casa din Lupcina, judetul Suceava, a ars in totalitate, la primele ore ale zilei de marti


Intră acum și în grupul de

O locuinţă particulară din satul Lupcina, comuna Ulma, judeţul Suceava s-a transformat într-un moman de cenuşă, după ce a fost cuprinsă de flăcări, marţi, în jurul orelor 04:00.

Chemaţi în ajutor, spre locul incidentului s-au deplasat pompierii de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus cu două autospeciale de stingere, dar potrivit Biroului de presă din cadrul ISU Suceava, până la casa înghiţită de flăcări, militarii au fost nevoiţi să parcurgă pe jos, cu mijloace de primă intervenţie, o distanţă de aproximativ 2 km, deoarece drumul spre locul evenimentului este impracticabil pentru maşinele de intervenţie.

Din păcate, locuinţa contstruită din lemn a ars în totalitate, din primele cercetări rezultând că incendiul a izbucnit din cauza efectului termic produs de un coş de fum.

Şi o familie din Probota, oraşul Dolhasca, a rămas marţi fără agoniseala de o viaţă, după ce un puternic incendiu a cuprins acoperişul locuinţei. La sosirea echipajelor de pompieri de la Detaşamentul Fălticeni, cu două autospeciale de stingere, ardea acoperişul casei cu învelitoare de şindrilă şi bunurile din locuinţă, obiectele de mobilier şi aparatele electrocasnice şi alte bunuri de uz casnic.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit după ce proprietarul a adormit cu o ţigară aprinsă. Din fericire, nu s-au inregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de