Traficanti de tigari din Bucuresti, bagati dupa gratii de politistii falticeneni


Intră acum și în grupul de

Doi bucureşteni au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, după ce au fost identificaţi în trafic, joi seară, de poliţiştii fălticeneni, transportând ţigări de contrabandă.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, cei doi bucureşteni ce se deplasau cu ajutorul unui autoturism, au fost opriţi pentru un control de rutină în jurul orelor 22:00 pe strada Sucevei, din municipiul Fălticeni. La volanul maşinii se afla un tânăr de 19 ani, iar pe scaunul din dreapta conducătorului auto un bărbat în vârstă de 48 de ani.

Cu ocazia verificării interiorului autoturismului, au fost identificate mai multe pachete de ţigarete, fapt pentru care autoturismul a fost adus la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni, unde, în urma inventarierii s-a constatat că în interiorul acestuia se aflau peste 2.700 de pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, cu o valoare de piaţă de mai mult de 260 de milioane de lei vechi, ce au fost ridicate în vederea confiscării.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni, iar cei doi ocupanţi au fost reţinuţi pentru contrabandă pe o perioadă de 24 ore, fiind introduşi în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de