A sarit sa-si bata fratele si sora cu o ranga, dar a ajuns la spital injunghiat in burta


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Secţiei nr.8 Mitocu Dragomirnei au fost sesizaţi prin 112, joi seară, în jurul orelor 21:00, despre faptul că o persoană a căzut de pe o schelă şi prezintă o înţepătură la nivelul abdomenului.

După primul apel telefonic organele de poliţie au primit alte două, unul de la un tânăr de 34, iar celălalt de 30 de ani, din comuna Adâncata, ambii fraţi, care se acuzau reciproc de diferite infracţiuni.

Conform datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, imediat la faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă care a demarat cercetările în urma cărora s-a stabilit că fraţii locuiesc împreună în casa părintească din comuna Adâncata, judeţul Suceava, iar împreună cu aceştia stă acum şi sora lor care este venită de circa o săptămână din străinătate.

Joi seara, fratele mai mare, după ce a dat pe gât mai multe pahare cu alcool, a provocat scandal la locuinţa părintească, manifestându-se violent faţă de sora sa după ce acesta i-a solicitat să-i dea o anumită sumă de bani, dar a fost refuzat.

“Ulterior, la solicitarea tinerei, la locuinţă a venit şi celălalt frate pentru a aplana conflictul, dar când acesta a ajuns în curtea gospodăriei a fost atacat de frate, atât el cât şi sora sa de celălalt membru al familiei cu o rangă de fier, fiind totodată ameninţaţi cu moartea”, ne-au mai comunicat sursele citate.

Din declaraţiile victimelor, fraţii agresaţi ar fi părăsit curtea şi în timp ce se aflau pe drumul din vecinătatea locuinţei, dar la un moment dat l-au văzut pe “atacator” în curte, având un prosop pătat cu sânge în zona abdomenului.

La faţa locului, a fost solicitată o ambulanţă care l-a preluat pe tânăr şi l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava fiind diagnosticat cu: „plagă înjunghiată fosă iliacă dreapta, agresiune membru inferior stâng şi agresiune braţ stâng”.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca în funcţie de rezultat să se dispună măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de