Peste 7.500 pachete tigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni


Intră acum și în grupul de

In data de 15.08.2012, pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina –I.T.P.F. Sighetu-Marmaţiei, au observat, în apropierea frontierei, un grup de persoane care se deplasa dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând mai multe colete voluminoase.

Persoanele în cauză au fost somate verbal de poliţiştii de frontieră, însă au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă, profitând de întuneric, reuşindu-se astfel reţinerea numiului Cătălin A. în vârstă de 23 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.

La cercetarea terenului au fost descoperite 16 baxuri ce conţineau 7.700 pachete cu ţigări de provenienţă R.Moldova, în valoare de 69.300 lei.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că la activitatea de contrabandă au mai participat Ionuţ A. de 20 ani şi Catălin C., de 25 ani, domiciliaţi în localitatea Vicovu de Sus respectiv localitatea Corlăţeni.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit persoanelor în cauză acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat.

Întreaga cantitate de ţigări, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră.


Intră acum și în grupul de