Liderul judetean al Partidei Romilor i-a cerut presedintelui CJ Suceava lamuriri cu privire la statutul sau in cadrul ATOP


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al Partidei Romilor, Vigil Pohoata, i-a cerut presedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, sa ”il lamureasca”, care este statutul sau in cadrul CJ in subiectul cu ATOP.

Pohoata a cerut cuvantul la finele sedintei de CJ si a solicitat lamuriri cu privire la ceea ce are el de facut in CJ si in special cum poate fi de ajutor in ATOP pentru a face in asa fel incat imaginea romilor din judet sa fie imbunatatita.

”Vreau sa ma lamuriti ce rol am eu in cadrul ATOP si daca voi avea vreun rol pentru ca imaginea romilor in judet este asa cum este si ma lupt de multa vreme ca sa o imbunatatesc. Vreau sa stiu si eu ce rol am in problema asta si daca pot ajuta cu ceva”, a spus Pohoata.

Presedintele CJ a cerut membrilor ATOP, care fuseseră votati cu câteva zeci de minute mai devreme, ca dl Pohoata sa fi acceptat la sedintele Autoritătii in calitate de invitat special si sa fie consultat cu privire la problematica ce tine de comunitatea romilor din judetul Suceava.


Intră acum și în grupul de