Bunuri furate din doua locuinte, gasite de politisti, ascunse la 7 km distanta


Intră acum și în grupul de

Bunurile sustrase pe parcursul nopţii de joi spre vineri, din două gospodării particulare, au fost găsite de poliţişti ascunse la 7 km distanţă de locurile spargerilor.

Potritivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, prima spargere a fost sesizată organelor de poliţie vineri dimineaţă în jurul orelor 08:00, de un gospodar de 44 de ani din localitatea Stulpicani. Aici hoţul a pătruns într-o anexă a locuinţei de unde a sustras un motofierăstrău în valore de 1.400 de lei.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, în urma activităților specifice desfășurate de poliţişti, autorul a fost identificat în persoana unui tânăr de 20 ani, din comuna Crucea, judeţul Suceava, care de altfel pe parcursul aceleaşi nopţi a mai dat o spargere şi în gospodăria unei femei de 62 de ani din Stulpicani, furându-i acesteia o bicicletă.

Bunurile sustrase au fost găsite depozitate într-o șură de pe muntele Muncelu, situat la aproximativ 7 km distanţă și au fost predate părților vătămate iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de